Családi ház tervezés, építés elfoglalt embereknek

Családi ház tervezés és biztonságos kivitelezés azoknak, akik szeretnének, de nem tudnak a kőműves sarkában állni!

TERVEZÉSTŐL-átadásig

CSALÁDI HÁZ TERVEZÉS

Ügyfeleink számára legnagyobb probléma az szokott lenni, vajon megérti-e valaki az ő jövőbeli elkézeléseiket, vágyaikat?


Szeretné, ha megértenék az elképzeléseit, és az a ház épülne meg, amiről már régen álmodik? Attól fél, hogy megdumálják, és rábeszélik olyanra, ami nme is tetszik Önnek? 

Biztos, hogy meg szeretne tanulni "szakemberül"?

Kímélje meg ettől magát! Keresse meg azt, aki Önnel köznapi nyelven meg tudja beszélni , milyen családi házat is szeretne terveztetni!

Most mekkora házban laknak? Hányan költöznek az új házba? hány szobát szeretnének?

Mi ilyen  kérdéseket, és persze még sok másikat teszünk fel, mire kialakul egy alapprogram.

Ha a házépítés sokkal nagyobb és fontosabb az Önök életében is, mint egy egyszerű vásárlás vagy pénzügyi döntés, és szívesen megismerne minket, akkor mi is szívesen meghallgatjuk Önt.

Számunkra az építés és az építészet több, mint munka vagy üzlet! Az Ön otthonát álmodjuk meg!


Nem tudják még eldönteni, egyáltalán miben is gondolkodhatnak, mik a lehetőségek, mekkorák a költségek? Nincsenek ezzel egyedül! Ha  igényt tartanak rá, kaphatnak szakértő segítséget.

Szeretném, ha beszélhetnénk leendő családi házamról

KULCSRAKÉSZ ÉPÜLET

Kulcsrakész! De szépen is hangzik!

Nagyon sokan félnek tőle, mert egy nagy döntést kell meghozni, egy olyan dologról, amiről még alig tudnak valamit. Ne hozzon döntést, amig nem látja, mi is  a valódi cél!

Ne hozzon olyanról döntést, amiről még fogalma sincs!

Hozzon sok, apró kis döntést! Hogy ezekkel a célba ér-e? Nagyon reméljük! Tapasztalataink alapján létrehoztunk egy ügyféltámogató ellenőrzőlistát, ahol a felmerülő kérdéseket rendszerbe foglalva, végigvezetjük Önt a lehetséges kérdések útvesztőjén.

Ha ezeken a kérdéssorokon végighalad, sokkal inkább képbe kerül. Lehet, hogy semmi újat nem mondunk Önnek, de pontosan tisztázzuk, hogy egy dologról beszélünk.

Kérjen egy részletes költségvetést, és egyeztessünk elképzeléseiről!

Szeretnék többet tudni a lehetőségekről

A kulcsrakész állapotra adott árbecslésünk vagy költségvetésünk célja, hogy egy

teljesen kész, működő, befejezett épület álljon elő,

burkolatokkal, épületgépészettel, működő közművekkel.

Ebbe az épületbe már csak a beépített butorokat kell beszerelni, és be kell költözni!

Egy terepbejárást követően a telek sajátosságainak megfelelő kertépítési, térburkolási és kerítésépítési munkákat is szívesen elkészítjük! Ezeket a költségeket az épülettől külön kezeljük.

EMELTSZINTŰ SZERKEZETKÉSZ

Vannak kreatív emberek, akik szívesen gondolkoznak és dolgoznak a környezetükön. Lehet, hogy ez kicsit kényszer is, de akár pihentető hobbi is.

Saját maga tervezné burkolatait, és a barátokkal kifestené az új lakást? Miért ne!

Támogatjuk a kreatív ötleteket, és azok megvalósítását. Ha elkészül egy jó alap, azt már biztonságosan befejezhető, házilag is.
Az általunk elkészített dokumentációkból jól követhetően kiderül, mi az, amit mi átadunk építtetőinknek, és mi az, amit akár Ön készít el!

A költségek ugyanúgy tervezhetőek, mintha kulcsrakész házat építtetne!
Az emeltszintű szerkezetkész  épületekre ugyanúgy elkészítünk egy költségvetést, mintha kulcsrakész épületről lenne szó!

Azokat a  tételeket, amiket nem mi készítünk el, nem számoljuk bele a végöszegbe,  Ön viszont látja, mivel válik teljessé az épület!

Szeretnék többet tudni a lehetőségekről

SZERKEZETKÉSZ épület

 

Az elefántot is meg lehet enni-falatonként! -tartja a busman mondás.

Ha valakinek az építkezés több lépcsőben reális, akkor jó választás lehet a szerkezetkész állapot elérése először, majd később a teljes befejezés.

Ütemezzük az építkezését!

Az a tény, hogy az építkezés időben tovább tart, vagy több lépcsőben valósul meg, nem szabad hogy egyben azt is jelentse, hogy nem gondolkozunk előre.
A terveket mindettől függetlenül el kell készíteni. Részletes tervekkel kell rendelkezzünk a műszaki megvalósításra, ezt a hatóságok is előírják. Rendelkeznünk kell részletes költségvetéssel is, esetleg az idő múlásával helyesbítjük az árakat.
Egy ütemekre bontott, részletes költségvetés birtokában pontosan tudhatjuk, mivel kell számolnunk most, és a befejezési munkák során.