Családi ház tervezés, építés elfoglalt embereknek

Családi ház tervezés és biztonságos kivitelezés azoknak, akik szeretnének, de nem tudnak a kőműves sarkában állni!

Így kezdj építkezni!

Lakni kellene valahol, ezért építkezne, de nem tudja, mennyiből, mekkorát, hogyan?

Ha van egy ötlet, sokszor az első lépéseket a legnehezebb megtenni. Ügyfeleink jó része megosztotta velünk ezt az érzést. Sokan közülük rendelkeznek már egy tervvel amikor kapcsolatba kerülünk, de ők is azt mesélik el legelőször, hogy

"Soha nem építkeztem, nem is tudom, hogyan kellene elkezdeni?

Ösztönösen érzik, hogy az árak fontosak lehetnek, de ekkor még nem érzik annak a jelentőségét, hogy egy árhoz kell tartozzon valamiféle felelősség. Azaz, egy ár egészen addig egy vélemény lesz csak, amíg valaki azt is ki nem jelenti, hogy egy adott határidőre annyiból meg is építi!

Egyáltlán, mekkorára is lenne szükség, mire is kérjek ajánlatot?

Ebben a fázisban nagy segítséget jelent ügyfeleinknek, hogy 24 órán belül tudunk egy árbecslést készíteni. Ez azt jelenti, hogy megosztjuk azokata a tapasztalatokat, amikkel rendelkezünk, és 5 százalékos pontossággal megbecsüljük a várható költségeket az igények rövid megbeszélése után.


Mindig nagyra értékelték ügyfeleink azt, hogy ezek mellé  a becslések kézhezvétele után rendlehetnek egy tételes és részletes költségvetést. Ennek az anyagnak az átvételekor az érdeklődő garanciát kap arra, hogy azon az áron meg is tudja rendelni a munkát.

Egy tételes költségvetés mellé írásos garanciát kap arra, hogy meg is tudjuk egy adott határidőre, adott áron építeni az épületét.

Hogyan juthat árbecsléshez vagy tételes költségvetéshez?

Szívesen megosztanám elképzeléseimet

 

 

Sz%C3%ADvesen%20megosztan%C3%A1m%20elk%C3%A9pzel%C3%A9seimet