Családi ház tervezés, építés elfoglalt embereknek

Családi ház tervezés és biztonságos kivitelezés azoknak, akik szeretnének, de nem tudnak a kőműves sarkában állni!

Napkollektort minden tetőre!

 

Napkollektort minden tetőre!

Manapság egyre többen tudják, hogy a tetőre szerelt napkollektor a melegvizet adja, a napelem pedig áramot termel. Kis hazánkban egyre inkább támogatják ezeket az energianyerő megoldásokat. Most éppen napkollektorra lehet pályázni. Egy 4 fős háztartás

500 ezer forint befektetéssel, és 500 ezer forint támogatással nagyrészben a napenergiával meg tudja termelni a melegvizét. Érdemes nekifognib, mert a nakollektor pályázati kerete sajnos nem végtelen! A napkollektor telepítést, pályáztatást célszerű szakcéggel végeztetni. A megvalósítást  a pályázati kiírás szerint szükséges , hogy minősített cég végezze. Itt tájékozódhat a pályázati részletekről. 

A napkollektor az a beruházás, ami az épület műszaki, energetikai állapotától függetlenül is meg fog térülni, csak a  melegvizet kell használni! 

Ha segítséget szeretne kérni, itt megteheti!

Ha a képet megnézi, ezek a napkollektorok már sokkal szebbek mint pár évvel ezelőtt,  nincsenek randa csövek a  tetőn össze-vissza. Ja, és sokkal mefizethetőbbek. Hát igen, a tömegtermelés. Egy fontos információ még:csak minősített napkollektorhoz jár az állami támogatás!

vissza