Családi ház tervezés, építés elfoglalt embereknek

Családi ház tervezés és biztonságos kivitelezés azoknak, akik szeretnének, de nem tudnak a kőműves sarkában állni!

Boldog új évet!

Kedves Munkatársam!

 

Az év vége elég intenzív volt, így arra sem maradt idő, hogy rendesen megköszönjem egész évi munkádat.

Ezt igyekszem most pótolni, egy kicsit lelassulva az ünnepek ritmusára, és átgondolva az évet.

Az ünneplés igazából közösségi dolog, ez szerintem nem csak az én véleményem. Azonban vannak ünnepek, amiket más és más körben, más társasággal ünnepelünk meg. Én egészen idáig úgy gondoltam, hogy a Karácsony  egy családi ünnep. De rá kellett jöjjek, hogy ez egy nagyon is közösségi dolog. Hiszen egy nagy remény beteljesedéséről van szó!

Olyanok is megünneplik, akik sosem voltak templomban.

Ugyanis egy évezredes remény teljesedett be akkor, mikor Jézus megszületett. Persze nem reménykedett ebben mindenki, például a rómaiak abszolút nem foglalkoztak vele. Tehát nekik reményük sem volt.

Aztán volt, aki reménykedett, de nem ismerték fel reményeik beteljesülését. Jól ismerjük a karácsonyi történetet, messze földről elindultak a bölcsek a csillag után, a pásztorok az angyal szavára a közeli mezőről. Épp csak akik ott voltak helyben, azok nem ismerték fel a helyzetet, és küldték az istállóba Máriát és Józsefet.

 

Miért írom le ezeket Neked?

 

Hát azért, mert sok alapos okom a bizakodásra nekem sem volt, mikor 2011 tavaszán szinte munka nélkül maradtunk. Csak a remény volt, 20 év munka után. Aztán év végére már azért az is látszott, hogy a remény nem alaptalan, de még mindig egyetlen munkatársunk volt. És továbbra is csak halvány remény egyetlen szerződésre.

A folytatást nagyjából már ismered, hiszen a 2012-es év első felében már négy épületen dolgoztunk, és úgy fejeztük be az évet, hogy januárban van hol folytatni.

Biztos van, amit máshogy szerettél volna, és biztos, van amit csinálhattam volna jobban. Feltett szándékom, hogy a tapasztalatokból okulva jobban csináljam.

 Ugyanakkor Neked is kell hogy legyenek reményeid, vágyaid, tudni kell érte dolgozni, és észre kell venni, ha bármi is megvalósult az álmaidból.

 Meggyőződésem, hogy az én vágyaim csak akkor teljesülnek, ha elsősorban az ügyfeleinkre koncentrálok, merthogy valójában az én főnököm a MEGRENDELŐ. Így a Tied is! Ha a megrendelő megkapja, amit ígértünk, akkor remélhetjük álmaink valóra válását. Ezt viszont közösen, összefogva tudjuk véghezvinni.

 

 

Biztos van, amit máshogy szerettél volna, és biztos, van amit csinálhattam volna jobban. Feltett szándékom, hogy a tapasztalatokból okulva jobban csináljam.

 

 

Ugyanakkor Neked is kell hogy legyenek reményeid, vágyaid, tudni kell érte dolgozni, és észre kell venni, ha bármi is megvalósult az álmaidból.

 

Meggyőződésem, hogy az én vágyaim csak akkor teljesülnek, ha elsősorban az ügyfeleimre koncentrálok, merthogy valójában az én főnököm a MEGRENDELŐ. Így a Tied is! Ha a megrendelő megkapja, amit ígértünk, akkor remélhetjük álmaink valóra válását. Ezt viszont közösen, közösen, összefogva tudjuk véghezvinni.

 

Ezt a levelet már harmadik napja írom. Közben voltam Vértestolnán új építtetővel, és elmaradt ajánlatokat küldözgettem. 

 

Tehát az építőipart érintő minden negatív hír ellenére mozgalmas év elé nézünk.

 Ebben számítok Rád, a 2013.-as évben!

Boldog Karácsonyt és eredményes új évet kívánok Neked!

Péter